Blanka mesélte

Online Anyamozgató

Új online program az Anyahajó kínálatában! Blanka elmesélte, milyen élményeket szerzett az első alkalommal. Nagyon vágytam már mozogni Az utóbbi hónapokban ez kimaradt a mindennapjaimból. Tornáztam már ezelőtt Verával a Gyerünkanyukám oldal programjaiban, és már egy ideje készülök eljárni az anyahajós jógacsoportba is, szóval az elhatározásom a csatlakozásra nem volt hirtelen és váratlan.  A komolyságát … Tovább olvasom

Karácsonyi Koccintás 2017

A 2017. december 21-én, az Anyahajó Karácsonyán elhangzott „ünnepi beszéd” eredeti szövege:

Intenzíven karácsonyozunk idén.

November vége óta készülünk az Aranykapu Közösségi Karácsonyra.

Múlt héten végig jelen voltunk.

És most megint itt vagyunk, megint Karácsony a téma!

 

Én ezeken, meg az otthoni dolgokon kívül “elméletben” is készülök az ünnepre… Gondolkodtam, mit jelent nekem, hogyan lenne jó csinálni. Milyen legyen otthon, hogyan ünnepeljünk itt?

Meg ugye, készültem erre a beszédre…

Tovább olvasom

Blanka összegzése az Anyahajó Anyaközpont szervezői csapatának coaching folyamatáról – 1. rész, a tárgyilagos

A munka 2015 október 15- december 3. között zajlott, kéthetente, összesen 4 alkalommal találkoztunk.

Kiváltója 2015. október 2.-i levelem,  mely felbolygatta a kedélyeket, egyeseket kétségbe ejtett, másokat vállalásokra ösztönzött, de mindenkit arra indított, gondoljuk újra működésünket.

Tovább olvasom

Tavaly, idén, jövőre

Tavaly ilyenkor az akkori aktív gárdával sok-sok délutánt töltöttünk együtt: akkor írtuk a norvég pályázatot. Megterveztük az előttünk álló 1-másfél évet. Jó mulatság volt, sok jó ember kis helyen, fogyott bőven zöldségchips, kókuszlikőr, post-it. A cél az volt, hogy létrehozzunk a magunk számára egy anyaközpontot. Olyat, amit mi találunk ki, amit mi működtetünk és aminek mi vagyunk a haszonélvezői.

Tovább olvasom