A kötés (meg)szeretete :)

Az Anyahajó Anyaközpont szervezésében egy vállalkozószellemű anyukának köszönhetően tavaly novemberben elindult a Tűre fel! – Réka Kötő/horgoló Klubja, aminek hála mára én is megtanultam a kötés alapjait. Nagyszerű tanító néninknek , Rékának külön hálás vagyok, hogy bevezetett a kötés rejtelmeibe és így az egy hónapon belül érkező Benikémnek csodálatos ruhadarabokat gyárthattam és gyártok is folyamatosan, mert elég durván rá lehet kattanni, ha ráérez az ember!

20160128_184643

Minden kedves várandós és már gyermekes édesanyát is arra szeretnék biztatni, hogy menjen el ezekre az alkalmakra és próbálkozzon, egy alkalom után ne adja fel, mert irtó jó kis hobbi ez, pláne ha kismama vagy és várod pici lányod vagy fiad érkezését. Nagyszerűen ráhangol gyermeked érkezésére. De kisgyermek mellett is űzhető hobbi, jó, az elején természetes, hogy picurod „segíteni akarásával” összegubancolja a fonalat, de hát a gubancolás is lehet egy jó kis közös időtöltés. Egyszerűen tök jó érzés, ha meg tudsz valamit kötni, ami egyébként egyedi is!

Két hónappal ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ez a nyugger (értsd: nyugdíjas) tevékenység lesz az én egyik új kedvenc hobbim…

E néhány fotóval szeretném igazolni, hogy a nulláról kezdve milyen rövid idő alatt hova is lehet eljutni, ha kitartó vagy!

20160128_184605

20160201_130929

Hát akkor Tűre fel! Hajrá Édesanyák! Réka kéthetente az Anyahajó Anyaközpont szervezésében sok szeretettel és tettre készen várja, hogy átadhassa tudását a kötni tanulóknak!

TünDi

 

Szólj hozzá!