Vízre száll az Anyahajó…

A Swimathon oldal megnyitását követően, még aznap este, szűk körben, de pörgősen, jó hangulatban lezajlott második úszótalálkozónk, melyen kampány-stratégiai és rendezvény-technikai dolgokat jártunk körül a résztvevőkkel. Röpke tájékoztató az FKA úszókoordinátori megbeszélésen elhangzottakról, ismerkedés a honlappal, észrevételek feljegyzése, felmerülő igények megvitatása, ötletroham és kampánytippek a sikeres adománygyűjtéshez… ezek mind a tegnapi estét fémjelezték. De hogy milyen hangulatban és hogyan is zajlott mindez? Olvassátok el rövid összefoglalómat! 😉

Jellemző, mennyire ki tud bukni belőlünk a nő, ha öltözködésről van szó… Míg vártuk a többieket, harmadmagammal, Edinával és Rékával azt kezdtük latolgatni, mégis miben ússzunk, hisz az eseményre ráhangolódó csevej során kiderült, Rékának még úszódressze sincs. 🙂 Ez a felvetés jó apropója volt, hogy Edina projektorának élességét -melyet természetesen prezentációs célra izzítottunk be- máris leteszteljük a decathlon.hu oldalán, ahol rögvest úszódresszeket kezdtünk böngészgetni. „Anyahajós” kék felsőrész -óriási, szinte ugyanaz a kék, mint ami megjelenik a logónkban-, úszáshoz kiváló szabású hátrész, melyből a háj sem buggyan ki -már akinek van, persze, mert én speciel csont és bőr vagyok-, megfizethető ár, így máris automatikusan jött a gondolat az egyen-dressz viselésére. Úgyhogy el is határoztuk, jövő héten irány a bolt, majd csobbanás a közeli LoBoGó tanuszoda medencéjébe egy közös edzés erejéig. 🙂 A lelkesedés határtalan, szó szerint lebegtünk az örömtől, hisz alig nyílt meg a kampányoldal, Réka máris 22e Ft támogatást gyűjtött össze! 22 ezret!!! Pedig egy órája „még csak” 7 ezren állt a mutatója. Ki lehetett az? Latolgatja hangosan, fülig érő szájjal. Jómagam is jól állok, 10e Ft saját adomány mellett -hisz elvetemült fanatikus megszállottja vagyok az ügynek, ergo, erre saját zsebből is szívesen fordítok-, további 5e Ft-al támogatott valaki (utólag kiderült, drága szüleim voltak azok, hálás köszönet érte nekik).

4

Ez a felfokozott öröm jócskán megalapozta a tegnapi találkozó príma hangulatát, ezt sejthetitek! Közben befutott Alíz is gyerkőceivel, s míg az aprónépek a szőnyegen gurulgattak, Edina, a multitasking anya mintaképe, karjában Kornéllal, szoptat, s közben a paypal-t teszteli, 3e Ft próba-adományt utalva magának, ezzel megnyitva kampányát. Sikeres teszt-üzem, az összeg megjelenik, a pénz átutalásra kerül. Eddig „done”. 

2         1

Zajlik tovább a beszélgetés: hibák kiszűrése, módosítási javaslatok, míg Era (FKA) közben folyamatosan online, azonnal reagál az észrevételeinkre és perceken belül honlapon a javítás (lenyűgözően gyors, meggyőződésem, hogy nem eszik-nem alszik a mai napon, de hát ilyen az, amikor vér profin működnek a dolgok a háttérben egy alapvetően tök idegen közegben, amivel nincs korábbi tapasztalatunk, amit mindannyian életünkben először csinálunk…) Befut aztán Lóci is, aki lemerült telefonnal bolyongott cangával legalább 10 percet a lakótelepen, keresve a Dési Művelődési Házat (érdekes, miért a Görög Kultúra Házához irányította őt az utca embere, de a lényeg, hogy végül ő is idetalált). Exkuzálja magát a késésért, üdvözöl mindenkit -a lába alatt gőgicsélő babákról sem feledkezve meg-, látszik rajta, hogy sűrű napja volt, álmosan, fáradtan huppan bele az egyik babzsákfotelbe.

3

Míg akklimatizálódik, Réka melegváltásban elsiet -végül is egy röpke óra alatt mindent kiveséztünk, ami érdekelte, így nyugodtan távozik. Lócit felzárkóztatjuk, figyel és kérdez a téma kapcsán. Mikor már mindenki mindent tud a kampánnyal és a rendezvénnyel kapcsolatosan, megnyugodva vehetünk búcsút egymástól. Megegyezünk, folyt. köv. online, hogy a többiek se maradjanak le semmiről. Aztán jöhet a következő úszótalálkozó, immáron egy közös edzés keretén belül, valamelyik uszodában. Eltökélt kis csapat ez, na! 😉

Jó készülődést kívánok mindenkinek!

Üdv,

Rita

Swimathon – Anyahajó úszó és koordinátor