Építkezzünk!

Mire vágyunk?
Saját közösségi térre!
IGEN, MÉG MINDIG…

… ami második otthonunk lehet,

ami közel van,

tágas és akadálymentes,

ahol nem kell mások nyitva tartásához és házirendjéhez igazodnunk.

Ahol a magunk urai lehetünk.

Mit tettünk eddig ezért?

  • Együttműködés kialakítása céljából felvettük a kapcsolatot a Ferencvárosi Önkormányzattal, annak reményében, hogy ezzel önkormányzati támogatásként juthatunk használható ingatlanhoz.

  • Az általuk számunkra felajánlott romos ingalan felújítására nagyszabású adománygyűjtő kampányban vettünk részt, az első magyar Swimathonon a “Kikötőt az Anyahajónak!” projekt erről szólt.

  • Mivel a támogatásként gyűjtött közel 1.435.000 Ft-ot önhibánkon kívül nem tudjuk az eredetileg megjelölt módon felhasználni, most új tervet dolgoztunk ki annak befektetésére.

Mire készülünk?

almainkmontázs.jpg

Új tervünk a Kihelyezett Anyahajó bázis projektcímet kapta.

Lényege, hogy bízva abban, hogy találunk és megkapunk egy megfelelő helyet a József Attila-lakótelepi nagyjátszótéren vagy környékén, saját anyagi- és önkéntes erőforrásainkra támaszkodva, a Swimathon támogatási keret teljes felhasználásával, egy „kihelyezett Anyahajó bázist” telepítenénk a József Attila-lakótelepi nagyjátszótérre. Ez kis alapterülettel – de a jövőbeni bővíthetőséget szem előtt tartva – eleinte demo-verzióban működne.

A későbbiekben tovább építve-fejlesztve, teljes mértékben  ki tudná szolgálni az igényeinket és biztosítaná anyaközpontunk független működését. Ez esetben az önkormányzatra “csak” annyiban van szükségük, hogy beleegyezését adja, számunkra a helyet és az infrastruktúrát biztosítja, minden további tevékenység a jelenleg rendelkezésünkre álló anyagi -és önkéntes erőforrásból biztosítható.

Mit tehetsz Te Most?

Álmodd velünk az álmunkat! Ha magadénak érzed a tervet, kapcsolódj be megvalósításába! Légy része, tegyél érte!

Elkészült projekt tervünk várja a jelentkezőket, az egyes részfeladatok gazdáit!