A beavatkozásokról

Szülésfelkészítő Jula dúlával, 3. rész

Ha tudtam volna, hogy ennyire hiszek majd a szülésznőnek, az orvosnak, és nem magamnak az első szülésemnél, biztos, hogy dolgoztam volna rajta. Sodródtam az eseményekkel, traumatikus szülés, a teljes kórházi protokoll végigment rajtam. A megszületés ugyanakkor katartikus volt, életem legszebb pillanatai között tartom számon.

A második érkezésénél már rengeteget készültem, sírva hallgattam minden este a kádban a Hoztam e világra videóit. Sikerült feldolgozni az elsőt. Ha tudtam volna, hogy a férjem lesz ezúttal a legnagyobb kihívás az egészben, biztos nem hiszem el. A kérdései, kétségei ugyanakkor ahhoz segítettek hozzá, hogy a lehető legbiztosabb legyek magamban és a testemben. Köszönet neki ezúttal is!

Csodálatos szülés volt, a kitolásra érkeztünk be, előtte egész nap itthon vajúdtam, minden a maga tempójában zajlott, mint a nagykönyvben.

„Ha tudtam volna…” sztorikampányunk harmadik történetét olvashattátok. A történeteket név nélkül közöljük; ha úgy érzed, Neked is van mit mesélned, küldd el Facebook oldalunkra üzenetben, mi pedig közzétesszük!

(Kata)