Mit jelent nekem az Anyahajó? – Andi írása

Amikor először találkoztam Blankával, a régi óvodai emlékek kötöttek csak össze. Meglepődtem, hogy a lányommal egykorú Zsuzsi és az általam még szintén óvodásként ismert Lizi öcsikét kapott. Elkezdtünk beszélgetni, közben Lackó játszott.

Akkor azt gondoltam, az én 12 éves lányom miatt már nem lehetek tagja az Anyahajónak, mert a lakótelepen élő kismamákhoz szól inkább a programjuk, de aztán elmentem egy pár rendezvényre és rájöttem, nagyon jól érzem magam ott én is.

Mit jelent Neked az Anyahajó-

Hogy miért? Mert nagyon támogató és nyitott a légkör – mindenki ismer mindenkit, vagy ha nem, akkor nagyon hamar bevonják az újakat a régiek. Az aprónép örömmel játszik a játékokkal, de leginkább kispajtásaik társaságát keresik. Egyszer az én lányom is lejött valamelyik összejövetelre és nagyon jót játszott a kicsikkel (így hirtelen 3-4 „kistestvére” is lett, még ha csak rövid időre is).

Az összejövetelek tartalmasak, a közösség elképesztő módon támogatja tagjait – elég egy segítségkérés a facebookon, rögtön jön 2-3 felajánlás.

Itt mindenki megtalálhatja a helyét a számtalan klub valamelyikében, akár résztvevőként, akár aktív tagként. Jó szívvel ajánlom minden anyukának és apukának, kicsiknek és nagyobbaknak.. Gyertek Ti is a fedélzetre!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük