Farsang nagy pocakkal

Kislányomnak nagyon tetszett mindkét jelmeze, amit beszereztünk neki, így nagyon várta, hogy felvehesse már farsangkor. A táncit meg imádja, ahogy a mozgás összes lehetséges formáját is, na meg a bulit magát, így férjem hiába betegedett le pár nappal a farsang előtt, mindenképp el kellett mennem az örökmozgómmal, na meg a 40 hetes pocakkal.

Hivatalosan aznapra voltam kiírva, a számolás szerint meg pár nappal előbbre számítottunk (ld. korábbi bejegyzésemet: http://anyahajokozpont.hu/edinatol-tegnaprol-mara/ ), de még semmi nyoma nem volt annak, hogy előbújna a pici, így mentünk farsangolni. Na de miben? Mit is tud felvenni egy mindenórás kismama? Többen javasolták a bálna jelmezt, a hivatkozott vers apropóján, de ennyi idő alatt esélyem nem volt készíteni egyet. Megpróbáltam itthoni cuccokból gazdálkodni, hogy legalább bohókásan menjek. Egy szivárványos naci, hozzá csíkos póló, na meg egy madár a fejemre. Ez így jó lesz. Emi Peppa malacnak öltözött.

Beérve nagyon jó hangulat fogadott minket, már volt zene, de a tánc még nem kezdődött el, bár ez nem zavarta a kislányomat, aki egyből nekiállt táncolni. Aztán beindult a körtánc, és onnantól kezdve Emi meg sem állt, úgyhogy hála a jó zenét biztosító Kóborzengő zenekarnak, meg a lánykámnak, én is csak a végén tudtam leülni pihenni. Közben megettünk pár finom fánkot, meg zabpelyhes kekszet, mindegyik isteni volt, és ugyan nem tudom, ki készítette az utóbbit, de szívesen fogadom a receptjét, akár itt kommentár formájában. 😉 Két és fél óra után már nagyon kifáradtam a folyamatos tánciban, szerencsére azért volt időm többekkel beszélgetni, még dúlát is szereztem magamnak arra az esetre, ha a férjem a betegsége miatt nem tudna bejönni a szülésre (na jó, ő ajánlotta fel a dolgot…). Szóval olyan 2.5 óra mozgás után én már indultam volna, de lányomat elég nehezen lehetett összeszedni, két másik anyuka segítsége kellett hozzá. Utána viszont szerencsésen hazaértünk, és a buli annyira jó volt, hogy itthon újra zenét kellett kapcsolni, és folytatódott a tánci. Pocaklakó azonban a tánci hatására sem gondolta úgy, hogy ideje kibújni, jobb is, jó volt még egy napot rápihenni a bulira.

Ezúton is köszi a szervezőknek, mi nagyon jól éreztük magunkat!

farsang

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük